Vă informăm că acest site este al unui Colaborator VITA CRYSTAL RESEARCH SRL. Dacă produsele v-au fost prezentate de un alt Colaborator, vă rugăm luaţi legătura cu acesta.


Contact live:
Despre companie

Vita Crystal Research este un lider în productia de flavonoide în Europa. Misiunea pe care si-a formulat-o este aceea de a îndruma oamenii spre un mod de viatã cât mai sãnãtos, spre alimentatie corectã si importanta profilaxiei. Produsele realizate în propriile întreprinderi sunt preparate cu foarte multã grijã, având în compozitia lor doar substante naturale si energii concentrate, substante care din punct de vedere fiziologic sunt valoroase atât ca suplimente nutritive, cât si din punct de vedere al produselor create pentru a mentine în organism sistemul imunitar, precum si calitatea de a sprijini autoechilibrarea si autovindecarea.

Cel mai important domeniu de cercetare al societãtii Vita Crystal Research este dezvoltarea acelei ramure a medicinii de descoperire a antioxidantilor, ce pot fi folositi în înlãturarea efectelor periculoase a radicalilor liberi. Efectul caracterului ofensiv al radicalilor liberi este determinat de îmbãtrânire si boli ca: scleroza, cancer, cele de inimã, ale aparatului circulator, inflamatii, cele ale intestinului etc. Bolile respective apar deobicei atunci, când organismul nu mai este capabil sã facã fatã cu sistemul propriu de antioxidanti si mecanismul de corectare nu mai este capabil sã înlãture radicalii liberi. Un rol important în aparitia radicalilor liberi joacã si urmãtoarele elemente: radiatiile ultraviolete, radiatiile micro, fumul de tigarã, dizolvantii industriali si alte chimicale. Despre vitamine a auzit toatã lumea, despre antioxidanti mai putini. Dar imediat aceastã notiune nu ni se mai pare nouã dacã spunem cã si vitaminele fac parte din aceastã notiune polisemanticã. Ce sunt de fapt aceste rãdãcini libere? Acele elemente nocive, molecule instabile sau pãrti moleculare, care în urma rezultatului de oxidare în organism ele se produc peste tot. Sensul notiunii poate fi comparat cel mai bine cu fenomenul de ruginire. Radicalii liberi eliberati vor încerca sã se lege de diferite substante si acest efect determinã dereglãri grave. Aceste legãturi conduc la îmbolnãvirea celulelor, care influentate elibereazã noi si noi radicali liberi. Asadar, celulele noastre în timpul întregii vieti sunt expuse influentelor nocive ale radicalilor liberi. Situatia mentionatã nu are efect doar asupra frumusetii noastre, ci ne poate periclita însãsi calitatea vietii. Moleculelele respective distrug tesutul pielii si îngreuneazã regenerare celulelor. Astfel, prin apãrarea contra radicalilor liberi micsorãm putin ritmul de îmbãtrânire si posibilitatea aparitiei de noi boli. Antioxidantii din punct de vedere chimic sunt substante cunoscute, ne apãrã, ne întineresc. Functioneazã ca un scut de protectie contra radicalilor liberi. În cazul unor situatii normale organismul nostru este capabil sã reducã la zero efectele radicalilor liberi si sã mentinã în echilibru organismul. Dar dacã acest echilibru este rãsturnat, oxidarea celulelor si îmbãtrânirea se accentueazã (devine mult mai rapidã). Pentru evitarea acestei situatii, întãrirea sistemului imunitar slãbit si micsorarea dãunãtorilor naturali, în cazul bolilor cronice, ca o terapie complementarã se pot lua antioxidanti cu efecte deosebit de bune. În cazul celei mai mari pãrti a substantelor organismul le poate lua doar din surse externe.

Bineînteles cã, cea mai originalã compozitie de antioxidanti este cea din grupa flavonoidelor. Numele de flavonoide înseamnã o grupã de compusi. În prezent cunoastem peste 5000 de feluri de flavonoide care sunt obtinute cu precãdere din coaja fructelor, seminte sau de pildã mai pot fi regãsite si si în penduculul strugurilor. Le este caracteristic cã, sunt de 20-50 de ori mai tari ca douã dintre cele mai cunoscute substante de antioxidanti, vitaminele C si E. Flavonoidele au cel mai important nivel de substante antioxidante. Ajutã la regenerarea efectului vitaminei E si mãreste efectul vitaminei C si nivelul beta-karotinei. Oferã posibilitatea ca vitaminele sã nu fie folosite în organism ca antioxidanti, ci sã functioneze ca vitamine! Micsoreazã tensiunea si nivelul de colesterin din sânge. Împiedicã depozitarea colesterinului asupra peretilor vasului sanguin. Efectele benefice se datoreazã faptului cã dilateazã arterele pulmonare, astfel îmbunãtãtiind circulatia sanguinã a musculaturii inimii si ajutã la procesele de metabolism în urma cãrora creste puterea contractiilor inimii. Prin folosirea regulatã se amelioreazã calcificarea si îngustarea arterelor. Printr-un sistem curat al arterelor substantele nutritive si oxigenul ajung mult mai eficient la celule. Cu acestea sunt mãrite si influentele altor substante, deoarece printr-un sistem circulator mai curat ele pot avea o eficientã mult mai mare.

Devino colaborator Vita Crystal!

Ce inseamna de devii colaborator Vita Crystal?

Sistemul de distributie Vita Crystal este de genul MLM. Pentru a deveni colaborator exista o singura cerinta: o comanda de minim 160 RON. Nu exista taxa de inscriere si nici un alt fel de taxa. Nu exista comenzi minime lunare obligatorii.

Avantaje pentru a deveni colaborator:
-cumparati produsele la pret de depozit, fara adaos comercial;
-primiti lista de preturi impreuna cu un catalog care contine toate produsele firmei, nu numai Olimpiq Stemxcell;
-Beneficiati de livrare prompta in 24-48 de ore prin curier rapid la costuri reduse sau gratuite;
-pentru cei cu spirit intreprinzator, care au o clientela sau inscriu alti colaboratori in firma, se ofera si bonusuri substantiale;
-sansa de a colabora cu o firma de prestigiu din Ungaria, lider in productia de flavonoide.

Fiecare produs al firmei Vita Crystal are nu anumit numar de Puncte Valorice (denumite in continuare PV). Un Punct Valoric este echivalentul a 4,6 lei.

Mai jos ai grila de bonus, dupa cum poti observa ai multe de castigat. Apuca-te de treaba, construieste-ti echipa, acum e momentul, firma este la inceput si ai sansa sa ajungi departe:

300 PV - 700 PV = 10%
700 PV - 1500 PV = 13%
1500 PV - 3200 PV = 16%
3200 PV - 6400 PV = 19%
6400 PV - 12500 PV = 22%
12500 PV - 25000 PV = 25%
25000 PV - 50000 PV = 28%
50000 PV - 100000 PV = 31%
100000 PV - 200000 PV = 34%
200000 PV - 350000 PV = 36%
350000 PV - 70000 PV = 38%
peste 700000 PV = 40%

Ca sa intelegi, vom face un exemplu de calculare a bonusului.
Sa spunem ca ai cumparat produse de la firma de 100 PV. In luna respectiva, ai recomandat si la doi prieteni aceste produse. Daca si prietenii tai au cumparat fiecare de 100 de puncte, inseamna ca tu si echipa ta (prietenii tai) ati cumparat in total de 300 PV. In cazul de fata, tu esti sponsor pentru cei doi prieteni ai tai, adica le-ai recomandat produsele, iar ei s-au inscris la Vita Crystal in echipa ta de distribuitori.
Asadar, tu impreuna cu echipa ta ai ajuns la 300 PV. Asta inseamna ca tu vei primi un bonus de 10% din 300 PV. Cu cat ajungi impreuna cu echipa la o suma lunara mai mare, cu atat vei ajunge conform grilei de bonus de mai sus la castiguri mai mari.

Spune prietenilor tai despre aceste produse extraordinare, asta este tot ceea ce trebuie sa faci.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri, nu ezitati sa ne contactati la tel. 0765-641758, 0752-498740 sau 0771-525723.

tunsori, coafuri, frizuri, rochii, moda, horoscop


Numele Olimpiq Stemxcell apartine firmei Vita Crystal Research. Aceasta pagina este a unui distribuitor independent Vita Crystal Research.